Kefir wysokobiałkowy to kolejny proteinowy produkt dostępny na rynku. Zawartość białka to 4,8g w 100g, czyli więcej o 1,4g niż w wersji standardowej (3,4 g białka w 100g). W przeliczeniu na butelkę to 20g w proteinowym vs. 14g w produkcie standardowym. 🧐 Ta różnica może okazać się istotna, zwłaszcza w przypadku osób o zwiększonym zapotrzebowaniu na białko. 😊👌
Kontakt:
- 692 777 021
mgr inż. Magdalena Liana
OPINIA PACJENTA: Witam! Do Pani Magdaleny zgłosiłam się z ciągłymi bólami brzucha. Dzięki diecie ułożonej przez Panią Dietetyk mój stan zdrowia niesamowicie się poprawił, a także pozbyłam się zbędnych kilogramów. Cieszę się, że trafiłam do osoby, którą cechuje pełen profesjonalizm, to była najlepsza decyzja ...
08.07.2019
Twój komentarz